VEKA

 

Stugan i Veka har tre sovrum. Ett större med två sängar och garderober samt två mindre som har våningssäng respektive enkelsäng. Vardagsrum med både soffgrupp och matplats. Mindre kök i anslutning till vardagsrummet. Här finns också en öppen spis (medtag egen ved) och ett piano. Nyrenoverat badrum 2022 med WC samt dusch. Vid entrén finns ett mindre uterum med fåtöljer. Här hittar man även en uteplats under tak. Stugan har också en källare med snickerimöjligheter. På tomten finns en gäststuga med 2 sängar och garderober. I anslutning till denna finns också ett enklare garage samt en flaggstång. Stugan har även tre cyklar om man vill utforska omgivningarna.

En promenadstig på ca en km tar dig till närmsta sandstrand och hav. Passa även på att gå upp på berget Smörkull. Där får ni en vidunderlig utsikt över Halland och Västerhavet.

Aktiviteter och utflyktsmål (Alla länkar öppnas i nya fönster)

Bada och sola vid Skrea Strand

Ge-Kås i Ullared

Berte Museum – Livet på landet I Slöinge finns detta privata nostalgimuseum med det mesta från landsbygden.

Nära Berte Museum har SIA glass fabriksförsäljning av sina produkter.

KåMa Nöje – Familjeteatern i Falkenberg Underhållning för hela familjen där valet av pjäs oftast har fallit på något skrivet av Astrid Lindgren.

Shopping i Falkenberg.

Vallarnas Friluftsområde Nära Falkenbergs centrum finns detta naturområde på 270 000 m² med bl a minizoo, friluftsscen, stor lekpark, boulebana samt sportfiske.

Svedinos Bil- och Flygmuseum i Ugglarp har en av Europas största samlingar av gamla bilar och flygplan.

Kort avståndstabell

Skrea strand 8 km

Falkenberg 10 km (Stadens speciella turistsite hittar du här.)

Halmstad 40 km

Ullared 42 km

Varberg 46 km

Göteborg 113 km (Stadens speciella turistsite hittar du här.)

Malmö 172 km

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.